fbpx
Når:
06/08/2018-11/08/2018 heldags
2018-08-06T00:00:00+02:00
2018-08-12T00:00:00+02:00
Hvor:
Vatnlia leirskole
Kontakt:
Veronica Mørch
75 65 07 88

#skrivedrama

programeksempel skrivedrama - Klikk for stort bilde

Nordland fylkesbibliotek har arrangert skrive- og dramaleir for ungdom i Nordland nesten hver sommer siden 1993.

Skrive- og dramaleiren er for både gutter og jenter  mellom 14 og 17 år som har lyst til å teste ut kreativ skriving eller skuespill og teatersport og dette er et unikt tilbud for de som har lyst til å tilbringe en uke i sommerferien sammen med andre skrive- og teaterglade fra hele Nord-Norge!

To ansatte fra fylkesbiblioteket er ansvarlig tilstede hele uka og syr sammen det praktiske, sammen med forfatter Jan Tore Noreng som er skriveinstruktør og Anders Alterskjær som er dramainstruktør.

Jan Tore Noreng er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte- #alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja. - Klikk for stort bilde

Jan Tore Noreng er i utgangspunktet utdannet som lærer, men arbeider nå som fulltids forfatter. Det har blitt elleve utgivelser for barn og unge siden han debuterte- #alfahann vant UPrisen i 2016. Jan Tore bor og arbeider i det lille fiskeværet Mefjordvær på Senja.

Anders Alterskjær er utdannet teaterinstruktør ved Rose Bruford College i London, og har bak seg produksjoner under The National Theatre, Battersea Arts Centre og West Yorkshire Playhouse. Nå er han ansatt som sceneinstruktør i Scenekunst i Nordland, hvor han arbeider med lokale amatører innen scenekunst og musikk. - Klikk for stort bilde

Anders Alterskjær er utdannet teaterinstruktør ved Rose Bruford College i London, og har bak seg produksjoner under The National Theatre, Battersea Arts Centre og West Yorkshire Playhouse. Nå er han ansatt som sceneinstruktør i Scenekunst i Nordland, hvor han arbeider med lokale amatører innen scenekunst og musikk.

Translate »